Σημαντική Ανακοίνωση

 

ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ: οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν το πιθανότερο στο τέλος της εβδομάδας-αρχή της επομένης.

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ: η έναρξη των μαθημάτων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα μας http://iek-naxou.kyk.sch.gr και στον επίσημο λογαριασμό μας στο facebook (ΔΙΕΚ Νάξου). Υπολογίζουμε ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μετά τις 15/10. Θα πρέπει πρώτα να ανακοινωθούν από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ τα αποτελέσματα των εκπαιδευτών και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα μαθήματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Η δυνατότητα εγγραφής στα εγκεκριμένα -πλέον- τμήματα θα είναι διαθέσιμη ΜΕΧΡΙ την έναρξη των μαθημάτων. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις σε όλες τις ειδικότητες εκτός της ειδ. «Τεχνικών Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας».

ΟΑΕΔ: για θέματα του ΟΑΕΔ (κάρτα ανεργίας, επίδομα κ.α.) παρακαλούμε να διαβάσετε την καρφιτσωμένη δημοσίευση, έχουν γίνει πρόσφατες αλλαγές στη σχετική νομοθεσία και για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στο τοπικό παράρτημα του ΟΑΕΔ.

Παρακαλούμε θερμά να ενημερώνεστε αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας και του facebook μας, δεδομένου ότι το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ επιβαρυμένο, όπως και οι εργασίες της γραμματείας για την έναρξη του νέου εξαμήνου και έτους κατάρτισης, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.