1610849 849258211792596 1160329329853443850 n

 

 

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020Β

ekpaid

 


???? Ζ Η Τ Ο Υ Ν Τ Α Ι :
Μετά από την ολοκλήρωση των αναθέσεων διδακτικών ωρών εξ. 2020Β από το Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των ΙΕΚ, σας πληροφορούμε ότι ζητούνται οι παρακάτω ειδικότητες για κάλυψη των εναπομείναντων κενών:
 
- φυσικοθεραπευτής
- γιατρός
- νοσηλευτής
- γυμναστής
- αισθητικός
- δερματολόγος
- φαρμακοποιός
- χημικός
- πληροφορικός

 


COVID-19 (κορωνοϊός) ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΕΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ, ΚΟΙΝΟ (ενημέρωση)

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ COVID-19 (κορωνοϊός) ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΕΚ

covid

Πώς θα λειτουργήσουν οι δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης, κατάρτισης και δια βίου μάθησης;

Οι δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης, κατάρτισης και δια βίου μάθησης θα λειτουργήσουν με όμοια μέτρα πρόληψης και προφύλαξης, όπως τα σχολεία: κανονική λειτουργία σε πλήρη σύνθεση, με υποχρεωτική χρήση μάσκας για εκπαιδευτές και καταρτιζόμενους. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία στους χώρους των ΙΕΚ και των Εργαστηριακών Κέντρων, καθώς και σε όσες επιχειρήσεις επιτραπεί η παρουσία των καταρτιζόμενων. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε και ενημερωθείτε από τις σχετικές αποφάσεις και ιστοσελίδες που ακολουθούν. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κλικ εδώ


 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 2020

epaggelmata

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης και πιστοποίησης της Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικής περιόδου 2020-2021.
Οι εξετάσεις προγραμματίζονται για το τέλος Ιανουαρίου 2021, ως εκ τούτου, το επόμενο διάστημα, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. εντατικοποιεί την αξιολόγηση των αιτήσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας που έχουν υποβληθεί στο Πρωτόκολλο του Οργανισμού.
Δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας έχουν όσοι υποψήφιοι έχουν ήδη έως σήμερα υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση και έχουν αποστείλει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ή θα υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και θα αποστείλουν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών έως και την 30η Οκτωβρίου 2020 (απόδειξη της ημερομηνίας αποστολής φακέλου δικαιολογητικών αποτελεί η σφραγίδα ταχυδρομείου ή το απόκομμα εταιρείας ταχυμεταφορών). Επίσης, όσοι κατοχύρωσαν το δικαίωμα συμμετοχής από προηγούμενες εξεταστικές περιόδους. Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις κατηγορίες δικαιούχων συμμετοχής στις εξετάσεις.
Για τις ακριβείς ημερομηνίες, τα σημεία διεξαγωγής των εξετάσεων (Εξεταστικά Κέντρα) και τις ειδικότερες λεπτομέρειες συμμετοχής στις εξετάσεις, λαμβάνοντας υπ ‘ όψιν και τους περιορισμούς που τίθενται από τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα υπάρχει σχετική ενημέρωση των υποψηφίων αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., στις «Ανακοινώσεις», σταδιακά, το επόμενο χρονικό διάστημα.
 
  

 
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020Β
 
 
F1 2020B
 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ):

https://www.slideshare.net/sophiadet/2020-202021 

 

 

 


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΕΚ ΝΑΞΟΥ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2017-8 


ΟΔΗΓΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΔΙΕΚ 


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΚ ΝΑΞΟΥ

Το ΔΙΕΚ Νάξου λειτουργεί με απογευματινό ωράριο. Ώρες εξυπηρέτησης κοινού:15:30-19:30. Μόνο κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο λειτουργεί με πρωινό ωράριο (ώρες εξυπηρέτησης κοινού: 09:30-13:30). Όλα τα ΔΙΕΚ θα είναι κλειστά την περίοδο 3-14 Αυγούστου 2020. Τηλ.-fax: 2285031228, E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.